fbpx

SERVICES

Miniskotare

Miniskotare Med miniskotare tar vi bort små mängder trä, harts och buskar även i svåråtkomliga områden, som smala ingångar eller små gårdar. Eftersom miniskotare väger lätt kan den köras på en grön gräsmatta eller trädgårdsdyna utan att orsaka skador.
Miniskotare
Read More

Stängselbyggnation

Vi hjälper till med stängselbyggnation! Som är en viktig förutsättning för djurs säkerhet och din trygghet. Stängsel används oftast för att märka ut tomtgränser eller för att hålla djur inne eller ute. Kontakta oss för mer information eller prisförslag.
stängselbyggnation
Read More

Trädfällning

Trädfällning Bor du i Upplands Väsby inom Stockholm och behöver hjälp med trädfällning av en utbildad arborist? Vi skyddar både din tomt samt byggnader med mera i omgivningen vid nedräkning av träd, allt arbete vi utför sker på ett säkert och effektivt sätt. Välkommen att kontakta oss, vi lämnar en offert direkt på plats.  
trädfällning
Read More

Röjning

För att öka värdet och få ut det mesta av din skog behöver du en lyckad röjning.

röjning
Read More

Stubbfräsning

Har du oönskade stubbar i din trädgård eller på tomten? Vi hjälper gärna med att fräsa ner stubben så det lätt går att planera nytt eller så gräs på platsen.

STUBBFRÄSNING
Read More

Spång och bro

Tillverkning av spång och bro sker enligt kundens önskan, oavsett storlek och material.

spång och bro
Read More

Snöskottning

Snöskottning är en tjänst vi erbjuder till privatpersoner, företag, kommuner, bostadsrättsföreningar samt samfälligheter.

Snöskottning
Read More

Trädgårdsarbete

Vi hjälper till med skötsel och underhåll av allt i trädgården eller på en större tomt.

Read More
  • 1
  • 2
X