fbpx

VÅRA TJÄNSTER

  • Home
  • /
  • VÅRA TJÄNSTER
Miniskotare

Miniskotare

Miniskotare Med miniskotare tar vi bort små mängder trä, harts och buskar även i svåråtkomliga områden, som smala ingångar eller små gårdar. Eftersom miniskotare väger lätt kan den köras på en grön gräsmatta eller trädgårdsdyna utan att orsaka skador.
stängselbyggnation

Stängselbyggnation

Vi hjälper till med stängselbyggnation! Som är en viktig förutsättning för djurs säkerhet och din trygghet. Stängsel används oftast för att märka ut tomtgränser eller för att hålla djur inne eller ute. Kontakta oss för mer information eller prisförslag.
trädfällning

Trädfällning

Trädfällning Bor du i Upplands Väsby inom Stockholm och behöver hjälp med trädfällning av en utbildad arborist? Vi skyddar både din tomt samt byggnader med mera i omgivningen vid nedräkning av träd, allt arbete vi utför sker på ett säkert och effektivt sätt. Välkommen att kontakta oss, vi lämnar en offert direkt på plats.  
röjning

Röjning

För att öka värdet och få ut det mesta av din skog behöver du en lyckad röjning.

STUBBFRÄSNING

Stubbfräsning

Har du oönskade stubbar i din trädgård eller på tomten? Vi hjälper gärna med att fräsa ner stubben så det lätt går att planera nytt eller så gräs på platsen.

spång och bro

Spång och bro

Tillverkning av spång och bro sker enligt kundens önskan, oavsett storlek och material.

Snöskottning

Snöskottning

Snöskottning är en tjänst vi erbjuder till privatpersoner, företag, kommuner, bostadsrättsföreningar samt samfälligheter.

Trädgårdsarbete

Vi hjälper till med skötsel och underhåll av allt i trädgården eller på en större tomt.

Rastplatser

Vi tillverkar tåliga och stabila rastplatsmöbler för alla olika typer av offentliga miljöer.

Vill du veta mer om våra tjänster?

X